Get Adobe Flash player

Söders höjder och stränder

Stockholms kanske mest kuperade Segwaytur! Turen inleds med vacker och rolig körning upp till Fjällgatan varpå vi sedan beger oss vidare in de gamla arbetarkvarteren på Åsögatan. Vi kör i mestadels på park- och cykelvägar och och vår instruktör stannar med jämna mellanrum och förklarar vad man ska tänka vid olika typer av underlag och terräng. Vi utnyttjar kraften i våra segaways när vi tar oss upp i Vitabergsparkens brantaste backar och rullar sedan förbi trendiga Nytorget. På den här turen får du lugn och trygg körning på parkvägar i lugna miljöer. Perfekt för nybörjare!

Tid: ca 2 timmar (inkl. 20 min introduktion)
Pris: 495 kr per person

Avgång: 13:00 alla dagar. (Är ni en grupp som vill åka på vardagskvällar går det jättebra att maila eller ringa för offert).Ring eller skicka en bokningsförfrågan online så försöker vi matcha avgångstid enligt dina önskemål. Vi startar från vår butik på Mälartorget 19 (t-bana Gamla Stan) och betalning sker på plats. Hjälm och annan utrustning finns att låna från oss och turen inleds med 15-20 minuters genomgång med vår instruktör.

För att boka, ring oss på 08-446 65 61 eller maila info(at)bokasegway.nu

Du är också välkommen in på vår huvudhemsida: www.daytripstockholm.se

Gamla Stan och Skeppsholmen (Stockholmsturen)

Vi åker in i Gamla Stans labyrinter och komma ut vid Stockholms slott. Därefter bär det av ut på Skeppsholmen där det även finns utrymme för viss fri körning. Skeppsholmen är en riktig guldklimp för att åka Segway. På Stockhoms mest centrala ö är det lugnt och fint med en fantastisk utsikt. Det här är Segwayturen för dig som vill se Stockholms klassiska vyer och strandpromenader.

Tid: 90 minuter (inkl. 20 min introduktion)
Pris: 395 kr per person

Turen går kl. 10:00 samt extraturer kl. 16:00 på helger. Ring eller skicka en bokningsförfrågan online så försöker vi matcha avgångstid enligt dina önskemål. Vi startar från vår butik på Mälartorget 19 (t-bana Gamla Stan) och betalning sker på plats. Hjälm och annan utrustning finns att låna från oss och turen inleds med 15-20 minuters genomgång med vår instruktör.

För att boka, ring oss på 08-446 65 61 eller maila på info(at)bokasegway.nu

Boka online

Du är också välkommen in på vår hemsida www.daytripstockholm.se

 

Företagsaktivitet: Kvällstur på Segway

Välj mellan turen "Söders höjder och stränder" och "Gamla stan och Skeppsholmen". Ni åker i egen grupp med instruktör. Ni väljer själv när ni vill starta. Det finns flera turer att välja mellan och vill ni avsluta med en liten slalomtävling ordnar vi det också.

Vissa dagar finns även möjligheter till Djurgårdsturer (ring gärna och fråga)!

Tid: ca 1 timme och 30 minuter
Pris: Ring eller maila oss för prisförslag


Start sker från vår butik på Mälartorget 19 (t-bana Gamla Stan) och betalning sker på plats eller på faktura. Hjälm och annan utrustning finns att låna från oss och turen inleds med 15-20 minuters genomgång med vår instruktör. För att boka, ring oss på 08-446 65 61 eller maila info(at)bokasegway.nu

Du är också välkommen in på vår huvudhemsida: www.daytripstockholm.se

 

Stockholm Skönaste Utsikter

Guidernas favorittur! Följ med ut till Djurgården på ett riktigt segwayäventyr! Vi startar i Gamla Stan och tar oss smidigt fram till trevliga platser som Skeppsholmen och Strandvägen innan vi når Djurgården.
Längs vägen lär vi oss mer om segway och de platser vi besöker. Framme på Djurgården tar vi del av de unika parkmiljöerna, perfekta för segwayåkning. Det här är vår längsta tur som passar dig som vill få ut extra mycket av segwayturen.

Tid: 3 timmar, guiden talar engelska när utländska turister följer med på turen.
Pris: 995kr per person

Turen går på begäran. Ring eller skicka en bokningsförfrågan online så försöker vi matcha avgångstid enligt dina önskemål. Vi startar från vår butik på i Gamla Stan och betalning sker på plats. Hjälm och annan utrustning finns att låna från oss och turen inleds med 15-20 minuters genomgång med vår instruktör. För att boka, ring oss på 08-446 65 61 eller skicka ett mail till info(at)bokasegway.nu