PDF Print E-mail

 

Segway_Polo3Segway Polo - Svensexa & Möhippa
Planerar du svensexa eller möhippa i Stockholm är Segwaypolo ett fantastiskt kul och annorlunda inslag. Den något udda sporten är lika rolig att spela som att titta på. Vi garanterar mängder av skratt under en intensiv turnering i Segway Polo och trots attde flesta aldrig spelat för så brukar tävlingsnerverna växa fram snabbt.
Tid: ca 2 timmar
Pris: från 6000 kr ink. moms

 

Vi inleder med genomgång i hur man kör Segway och vad deltagarna ska tänka på för att kunna framföra den säkert. För teknikintresserade grupper kan vi fördjupa oss lite mer i det rent tekniska. Efter genomgången hjälper våra instruktörer deltagarna upp på sin Segway och sedan blir det lite ”övningskörning” för var och en.

När alla har fått prova på att åka, samlas vi igen för att gå igenom hur Segway Polo spelas. Det finns en del regler som alla måsta känna till och våra instruktörer bistår även med tips och tricks för att underlätta spelet. Därefter uppdelning i lag och sedan börjar matcherna. Vi kör turneringsspel med 3-6 lag beroende på antalet deltagare. Varje match tar ca 10 minuter och våra instruktörer är domare under hela turneringen.

Segway Polo Small: 6000 kr inkl. moms (max 12 deltagare, 90 min)
Segway Polo Large: 7500 kr inkl. moms (12 eller fler deltagare, 120 min)

OBS: Segway Polo Svensexa och Möhippa är spelas normalt endast helgtid (men kolla gärna med oss för tillgänglighet)

Tel: +46 (0)8 410 773 30
Mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view itHär är en länk till hur det kan se ut när vi spelar.


 

 
 

Kontakta oss

+46 (0)8 410 773 30

info@ourwaytours.com

Gilla oss på Facebook