PDF Print E-mail

Segwaysäsongen 2018 i Stockholm startar i april! Daytrip Stockholm erbjuder dagliga Segwayturer.

Tänk på att vara ute i god tid om ni vill åka på helgerna.


Segway i Stockholm är både roligt och lärorikt. På våra guidade Segway-turer får du se lite mer av Stockholm samtidigt som du får uppleva ett helt unikt transportmedel. Segway är för alla som fyllt femton år (tolv år i målsmans sällskap) och med en kroppsvikt som inte överstiger 120 kg. Våra ordinarie turer startar på helger klockan 10:00, 13:00 samt 16:00. På vardagar kör vi kl 10.00 och 13.00. Vardagskvällar arrangerar vi företagsturer och Segway Polo.

 
PDF Print E-mail


Söders höjder och stränder

Naturskön segwayåkning med en paus vid Stockholms bästa utsiktsplats, Fjällgatan. Turen fortsätter in i Vitabergsparken för att sedan ta oss vidare tillbaka genom stadspuls.

Den här Segwayturen rekommenderar vi varmt för dig som aldrig testat Segway förut eller som åker i grupp med blandade åldrar.

Tid: 2 timmar
Pris: 495 kr per person

Läs mer och boka Segway-tur
 
PDF Print E-mail


Gamla Stan och Skeppsholmen

Vi startar genom att åka i Gamla Stans labyrinter och komma ut vid Stockholms slott. Därefter bär Segwayturen av ut på Skeppsholmen där vi får en panoramavy över Stockholm. På tillbakavägen passerar vi Operan, Riksdagen och Stadshuset.

Tid: ca 1 timme och 30 minuter
Pris: 395 kr per person

 

Läs mer och boka Segway-tur
 
PDF Print E-mail

Företagsaktivitet: Kvällstur på Segway

Välj mellan turen "Söders höjder och stränder" och "Gamla stan och Skeppsholmen". Ni åker i egen grupp med instruktör. Ni väljer själv när ni vill starta, normalt cirka kl 17.00. Det finns flera turer att välja mellan och vill ni avsluta med en liten slalomtävling ordnar vi det också.

Tid: ca 1 timme och 30 minuter

Pris: Ring eller maila oss för prisförslagLäs mer och boka Segway-tur
 


 

Segway som present

En Segwaytur i Stockholm är en utmärkt present till ett syskon, till sin partner eller bara till en kollega.
Vilken tur vill du ge bort?

Skicka ett mail till oss med ditt namn, adress och vilken tur du vill ge bort, samt för hur många personer så skickar vi hem ditt presentkort. Du betalar på faktura som vi skickar samtidigt som presentkortet.

Segwayevent

Vi arrangerar gärna event för företag och grupper. Prova på tävlingsmomenten Segway Slalom och Segway Checkers. Ring eller maila så berättar vi mer!

Kontakta oss

+46 (0)8 410 773 30

info@ourwaytours.com

Gilla oss på Facebook