PDF Print E-mail


Hyra Segway heldag

Hyr Segway under en heldag (8 timmar) och upptäck Stockholm på Segway. Ni startar från butiken på Södermalm och väljer själva hur ni vill spendera er dag i Stockholm på Segway. En heldag ger er möjlighet att stanna till vid Stockholms finaste platser, caféer och restauranger medan ni susar fram genom sen.

Tid: Heldag (8 timmar)

Pris: 995 kr per person

 

I uthyrningstiden måste du räkna med att en halvtimme går åt till utbildning ifall du aldrig kört tidigare. För oss är det viktigt att du behärskar alla olika moment och underlag, allt för att du ska känna dig redo när du sedan åker själv.
Räckvidden på en Segway är ca 35 km, beroende på hur du kör och hur kuperad terrängen är. Detta innebär att det under 8 timmar inte är möjligt att köra Segway under hela uthyrningstiden. 8 timmar lämpar sig däremot perfekt för er som vill köra mycket Segway samtidigt som ni tar er tid för att kliva av njuta av andra upplevelser i Stockholm.
Uthämtning sker kl 10.00 och sista återlämning är kl 18.00.

Vi hjälper dig gärna med förslag på roliga turer och sevärdheter när du hyr Segway från Daytrip Stockholm.

Har du frågor om att hyra Segway, ring oss på  +46 (0)72-187 39 58 eller skicka ett mail till info(a)daytripstockholm.se

 
 

Kontakta oss

+46 (0)8 410 773 30

info@ourwaytours.com

Gilla oss på Facebook